Sagbladsliper

Jeg har endelig fått meg en sagbladsliper. Bernardo SBS 700.

Det er helt kritisk å ha skarpe gode blad når man skal lage fine ting og nå kan jeg endelig slipe bladene mine gode som nye. Og kanskje dine? Mange sier at det er bare å kjøpe nye blader, men det hadde blitt en stor utgift og jeg er ikke så glad i bruk og kast. Jeg vil helst at ting skal brukes til det er skikkelig brukt opp og ikke mulig å reparere. Ikke bare sparer det lommeboka, men også miljøet.

For kr 200,- vasker jeg og sliper blad opp til 254mm. Da må bladet leveres og hentes hos meg.  Jeg kan ikke reparere ødelagte tenner. Avtal på telefon, sms, eller epost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.