Sidebord på bestillling

Jeg lager gjerne produkter etter ønske, og her har jeg fått en tegning på et sidebord i eik. Toppen skulle være ca 30x30cm og høyden på bordet ca 60cm.

Jeg vil gjerne at det jeg lager skal ha noe ekstra i utførelsen, derfor har jeg gjæret hjørnene og lagt inn en fjær i skjøten for ekstra styrke og som pynt. Alle kantene er beholdt skarpe for utseendes skyld, men er pusset lett med fint sandpapir for at det skal ha en behagelig overflate. Dette lager jeg gjerne flere av, og gjerne med andre farger.

For at bordet skal være sterkt nok og for pynt la jeg inn en «fjær» i sammenføyningene.
Sammenføyningene er gjæret slik at treverket går kontinuerlig.
Og her er bordet beiset «grafitti grå».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.